Koningsspelen vrijdag 23 april

Woensdag 21 april 2021

Beste ouder/verzorger, Kent u het nummer 'Zij aan zij' ook al uit uw hoofd? Ook de danspasjes die erbij horen? Komende vrijdag zijn de Koningsspelen met als thema -IK + JIJ = WIJ- Op deze dag wordt aandacht besteed aan gezond eten en bewegen. De hele dag voeren de leerlingen sportieve activiteiten uit in en rondom de school. Normaal zou er ook samen geluncht worden, maar door de coronoamaatregelen kan dat dit jaar niet. De leerlingen moeten daardoor zelf voor fruit en lunch zorgen (zoals op een normale schooldag). Wel moeten de leerlingen in sportieve kleding komen en mogen zij er feestelijk uitzien, zoals een oranje pruik op hun hoofd of kleurtjes op hun gezicht. Het belooft een sportieve en bovenal gezellige dag te worden.

August Alleb├ęplein 7

1062 AA Amsterdam