minecraft zaterdag 23 juni

Vrijdag 1 juni 2018

Beste ouder(s) en of verzorgers,

 
Op zaterdagochtend 23 juni wordt We make the City Junior georganiseerd op de middenstip van de Amsterdam Arena.. Ongeveer 500 kinderen uit groep 6,7 en 8 worden uitgenodigd voor een leuk en inspirerend Minecraft evenement. Bouwen aan je eigen buurt! De kinderen krijgen les in Minecraft en bouwen op een digitale manier aan Amsterdam Zuidoost. 
 
Dit event is nadrukkelijk ook geschikt voor meisjes en kinderen die nog nooit iets met Minecraft hebben gedaan. Voor ieder niveau is een uitdagend programma waarbij de kinderen gezamenlijk een belangrijke schat gaan vinden. Er zullen grote interactieve schermen gekoppeld worden boven het veld zodat het niet alleen leerzaam is om te doen, maar ook nog eens superleuk! 
 
Vervoer en begeleiding 
Het evenement vindt plaats van 09:30 tot 12:30 uur in de Amsterdam Arena. Je kunt je kind zelf naar de Arena brengen en weer ophalen. Je kunt je kind ook naar een centraal verzamelpunt brengen in Amsterdam, waar de kinderen met bussen worden opgehaald en naar dezelfde plek worden teruggebracht. Er staan bussen in Amsterdam-Noord, Centrum en Nieuw West. De vertrektijd van de bussen is 09:00, de bussen komen weer terug rond 13:00. Er zullen meer dan 60 begeleiders zijn die de kinderen begeleiden tijdens de busreis en in de Arena. 
 
Special guests: Vinchenzo en Keizer!
Ook leuk om te vermelden is dat rapper Keizer het event zal aftrappen! Vinchenzo zal een nummer zingen als inspirerende break-out tijdens het ochtendprogramma. 
 
Stichting FutureNL 
Het evenement wordt georganiseerd door Stichting FutureNL. FutureNL gelooft dat alle Nederlandse kinderen nu digitale vaardigheden moeten ontwikkelen door vanzelfsprekende interactie met technologie om later maximaal in een digitale wereld te kunnen functioneren. Hiervoor ontwikkelt de stichting leerlijnen, lesmateriaal, worden gratis CodeUren en trainingen aangeboden. Meer info? www.futurenl.org 
 
Meedoen! 
Schrijf je kind in op de volgende website: futurenl.org/amsterdamarena/ 
Daar is ook meer informatie te vinden. In de aanloop van het event ontvang je via e-mail meer informatie over het vervoer, de organisatie en andere belangrijke weetjes! 
 
Vriendelijke groet, Team FutureNL 

Terug

August Alleb├ęplein 7

1062 AA Amsterdam

020-6152400

info@nullobsdetoekomst.nl