nieuwsbrief

Vrijdag 1 juni 2018

Beste ouders en verzorgers,

De eerste nieuwsbrief vanuit onze nieuwe app. We hopen dat veel ouders deze app zullen vinden en gebruiken. We beginnen met een heel mooi bericht; De centrale eindtoets die groep 8 eind april heeft gemaakt is binnen en de uitslag van onze school was erg goed. We zitten ruim boven de inspectienorm. Hier zijn we als school heel erg blij mee. We zijn trots op onze leerlingen die de toets goed hebben gemaakt en ook trots op het feit dat het onderwijs goed aansluit bij de behoefte van de leerlingen. Op naar nog zo'n mooi jaar. 

Om ons te laten inspireren zullen we woensdagavond 6 juni met een aantal collega's naar Driebergen gaan voor een lezing van Luc Stevens en Gert Biesta. Wij kijken erg uit naar deze lezing van twee grote inspiratie bronnen in onderwijsland. Kijken naar het kind en wat is het beste voor ieder kind, hoe vertaald dat zich naar handelen in de dagelijkse praktijk en wat betekend dit voor de manier waarop je kinderen benaderd. We zullen hier volgende week iets van delen. Vanuit het Nivoz is er (vanwege de grote belangstelling vanuit heel Nederland) een live stream mogelijk gemaakt. Mocht . u geinterresseerd zijn, verwijzen wij u graag naar de site van het Nivoz. www.nivoz.nl

Maandag 18 juni tijdens het ouderpanel van 13.30 - 15.00 uur organiseren wij een ouderbijeenkomst over De Vreedzame School. Tijdens deze bijeenkomst leggen wij samen met Fleur Ruhnen van het ABC uit wat De Vreedzame School is en hoe wij dit inzetten op school. Het laatste half uur van de bijeenkomst kunnen jullie samen met je kind in de klas van je kind deel nemen aan een les Vreedzame School. We zullen deze bijeenkomst houden in de ouderkamer op de eerste verdieping. 

Vanaf Maandag start onze nieuwe gym leerkracht Tim. Tim heeft hiervoor gewerkt op de OMS, een andere school van Stichting Westelijke Tuinsteden. We zijn erg blij dat hij ons team komt versterken.

Wij wensen iedereen een heel fijn weekend, geniet van het mooie weer en tot volgende week.

Marlie de Wijs en Lia van Reemst


Terug

August Alleb├ęplein 7

1062 AA Amsterdam

020-6152400

info@nullobsdetoekomst.nl