bezoek aan het AMC van groep 7/8

bezoek aan het AMC van groep 7/8

Dinsdag 4 december 2018

Beste meester Bjorn en alle leerlingen uit groep 7 en 8 van OBS De Toekomst,

 

Graag wil ik nog even laten weten dat we het erg leuk vonden dat jullie een ochtendje in Amsterdam UMC, locatie AMC zijn geweest.

Wij vonden het in ieder geval een geslaagde en inspirerende ochtend!

 Gelukkig komen de meesten van jullie niet elke dag in een ziekenhuis en zeker niet in zo’n groot ziekenhuis als het AMC. Jullie hebben vast veel gezien en verteld thuis, natuurlijk ook over de prachtige brief van Sohaib en de mooie en slimme ontwerpen die hij heeft bedacht voor de nieuwe patiëntenkamers.

 Emile Spek, de directeur van Huisvesting, is er in ieder geval nog steeds erg van onder de indruk, net zoals de architect, Gijs Raggers. Emile heeft op zijn eigen LinkedIn-account een mooi stuk geschreven over Sohaib. Misschien kan meester Bjorn dat verhaal nog eens opzoeken. Dit is de link: https://www.linkedin.com/pulse/jonge-amsterdammer-sohaib-11-wat-een-getalenteerd-en-empatisch-spek/

 

Omdat we het verhaal van Sohaib zo bijzonder vonden, hebben we er zelf ook een artikel over geschreven. Je kunt dit lezen op de website van het AMC:https://www.amc.nl/web/nieuws-en-verhalen/verhalen/community/sohaib-11-ontwerpt-patientenkamer.htm.

 

Er stond ook een stukje over Sohaib op de Facebookpagina van het AMC: https://www.facebook.com/amc.nl/ 

Waren we best een beetje trots op J

 Zoals Emile al zei: we hopen dat jullie enorm goed je best blijven doen op school en dat je daarna een technische opleiding of een opleiding in de zorg gaat volgen. We staan te springen om toppers zoals jullie!

 Namens iedereen van Huisvesting de hartelijke groeten aan jullie allemaal, maar in het bijzonder aan Sohaib, zijn broertje Adam en zijn familie. Wie weet tot ziens!

 

Agnes Zuiker | Communicatieadviseur project herontwikkeling beddentorens

Directoraat Huisvesting & Techniek
Locatie AMC | A3-241 | Meibergdreef 9, 1105 AZ Amsterdam
T: 06-43 22 81 21 |  E: agnes.zuiker@amc.uva.nl
Afwezig: maandag en vrijdag
www.amsterdamumc.nl  |  www.amc.nl


Terug

August Alleb├ęplein 7

1062 AA Amsterdam

020-6152400

info@nullobsdetoekomst.nl