tropenrooster maandag 24, dinsdag 25 en woensdag 26 juni

Vrijdag 21 juni 2019

Beste ouders en verzorgers,

Komende week zijn de weersvoorspelling zo dat wij rekening moeten houden met temperaturen boven de 30 graden in Amsterdam. Wij hebben de afgelopen jaren gemerkt dat de school erg warm wordt zelfs bij lagere temperaturen. 
Na overleg met het bestuur hebben wij besloten volgende week op maandag, dinsdag en woensdag een tropenrooster in te voeren. 

Het rooster zal er als volgt uitzien:
Maandag, dinsdag en woensdag hebben de kinderen van 8.30 uur tot 12.00 uur school. 

De kinderen krijgen dan in totaal 4 uur en 50 min minder les. Deze marge hebben we, omdat we in de jaarplanning een marge van 13,33 uur hebben aangehouden. 
Mocht het feit dat de kinderen eerder uit zijn tot organisatorische problemen zorgen, dan zijn de kinderen welkom om op school deel te nemen aan een alternatief programma. 

Naast het tropenrooster is het verstandig veel water te drinken. De kinderen mogen een flesje of beker meenemen die ze op hun tafel houden en gedurende de dag opnieuw kunnen vullen. Ook raden wij het aan de kinderen voordat ze naar school gaan goed in te smeren en eventueel zonnebrand mee te geven.

Wij realiseren ons dat deze mail erg kort dag is, maar wij hopen u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Mochten de temperaturen later in het schooljaar nogmaals oplopen, dan zullen wij de situatie opnieuw moeten beoordelen. 

Met vriendelijke groet,

Marlie de Wijs
Directie OBS de Toekomst en de Ontplooiing

Terug

August Allebéplein 7

1062 AA Amsterdam

020-6152400

info@nullobsdetoekomst.nl