Bedankt voor de WOK week!

Woensdag 18 december 2019

Amsterdam, 18-12-2019 Onderwerp: Bedankt voor de WOK week! 

Aan alle ouders van Stichting Westelijke Tuinsteden. 

Beste ouders, 

Bedankt voor de steun, de ideeën en het begrip die we de afgelopen week van jullie hebben mogen ontvangen. Wij realiseren ons goed dat onze keuze om de scholen een week te sluiten niet door iedereen werd toegejuicht. Desalniettemin zijn wij erg blij met jullie reactie! 

Een korte terugblik Maandag 9 december was de start van de Week van de Onderwijskwaliteit. Alle directies, leerkrachten en onderwijsondersteunend personeel werkten onder professionele begeleiding aan een plan om de onderwijskwaliteit te behouden. De zestien scholen stonden in nauw contact met elkaar om inspiratie en ideeën te delen. 

Een groot aantal kinderen maakte gebruik van de kinderenactiviteiten die speciaal georganiseerd werden door organisaties die ons een warm hart toe dragen. Heel fijn dat zij jullie de hand konden reiken. Ondanks dat het registratieproces niet geheel goed functioneerde hebben we veel enthousiaste geluiden gehoord. Dank jullie wel partners, voor je steun! 

Op jullie initiatief is er een ouderbijeenkomst georganiseerd. Met veel enthousiasme organiseerde ‘DeSamenwerking.nu’ een MeeDenkDiner bij Ru Paré. Het resultaat van de avond? Een selectie van acht mooie denkrichtingen voor de korte en lange termijn. Deze denkrichtingen zijn gevisualiseerd en werden aangeboden aan alle scholen. 

Vol vertrouwen Het is ons gelukt om een signaal af te geven in de stad en aan de politiek in Den Haag. We zijn in gesprek en vertrouwen erop dat er een goede start is gemaakt om op de korte en de lange termijn oplossingen te vinden om de onderwijskwaliteit te behouden. Nogmaals dank voor jullie steun en begrip! 

Met vriendelijke groeten en fijne feestdagen, 

Joke Middelbeek 

Namens alle medewerkers van de scholen en de Stichting openbaar basisonderwijs Westelijke Tuinsteden


Terug

August Alleb├ęplein 7

1062 AA Amsterdam

020-6152400

info@nullobsdetoekomst.nl