Materiaal ophalen

Zaterdag 21 maart 2020

Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Maandag wordt er weer een moment georganiseerd om materiaal op te halen op school. We willen vragen om per gezin één iemand spullen voor het hele gezin te komen laten ophalen. Omdat we niet willen dat er te veel mensen tegelijkertijd bij elkaar zijn, hebben we dit ophaal moment opgedeeld in drie momenten. 

Gezinnen met een achternaam beginnend met A tot en met C komen hun materialen halen van 11.00 tot 11.20. 

Gezinnen met een achternaam beginnend met C tot en met P komen hun materialen halen van 11.20 tot 11.40

Gezinnen met een achternaam beginnend met P tot en met Z komen hun materialen halen van 11.40 tot 12.00

Niet voor iedere groep is er materiaal dat opgehaald moet worden, omdat sommige groepen alles digitaal hebben. Houdt de app van de eigen groep(en) goed in de gaten. Daarin vermelden de leerkrachten of er materiaal opgehaald dient te worden.

Voor vragen met betrekking tot de leerstof en inlogcodes kunt u contact opnemen met de eigen leerkracht. U kunt de leerkrachten hiervoor een email sturen. Het emailadres van de leerkracht van uw kind is de eerste letter van zijn of haar naam een punt de achternaam en dan @obsdetoekomst.nl. vb: w.ponsen@obsdetoekomst.nl.

Voor vragen met betrekking tot de programma's kunt u contact opnemen met de ICT'er. Dat is Nicky. Zij is bereikbaar via ict@obsdetoekomst.nl

Wij hopen dat we iedereen hiermee voldoende geïnformeerd hebben. Contact opnemen met de eigen leerkracht mag altijd! 

Met vriendelijke groet, 

Team Obs de Toekomst

 


Terug

August Alleb├ęplein 7

1062 AA Amsterdam

020-6152400

info@nullobsdetoekomst.nl