Sinterklaas 4 december

Vrijdag 20 november 2020

Beste ouders, 


Sinterklaas is weer in het land en ondanks de corona-maatregelen gaan we op school ons best doen om er een gezellig feest van te maken. Op vrijdag 4 december zullen wij het feest op school vieren op een manier die veilig is voor iedereen. De klassen die op vrijdag geen school hebben vanwege het aangepaste rooster (groep 3 en 8), hebben op 4 december wel school, om het feest niet te hoeven missen. 


De veiligheidsmaatregelen betekenen onder andere dat de klassen niet allemaal bij elkaar komen in de hal, dat ouders dit jaar niet mee kunnen vieren, dat Sinterklaas ook veilig op afstand blijft en dat alle pepernoten voorverpakt zijn. Ondanks dit alles, wordt het vast een hele leuke dag voor alle kinderen.


Alle kinderen die dat leuk vinden, mogen die dag verkleed naar school komen. De groepen 5 t/m 8 doen surprises, hierover heeft u informatie ontvangen vanuit de klas. 


Op donderdag 26 november mogen de kinderen uit groep 1 tot en met 4 en de NK-klassen een schoen mee naar school nemen om op school de schoen te zetten. 


Wij verheugen ons op een gezellig feest!


Met vriendelijke groet, 


Team OBS De ToekomstTerug

August Allebéplein 7

1062 AA Amsterdam

020-6152400

info@nullobsdetoekomst.nl